Selecteer een pagina

About me

Lieve lezer,

Wat leuk dat je op mijn page bent beland!
Graag neem ik je mee in mijn zoektocht naar een gezonde, bewuste levensstijl. Ik verdiep me in voeding, beweging, spiritualiteit, natuurlijke geneesmiddelen en hoe dit te combineren met de verleidingen van het gewone leven. Maar, wie ben ik? En, misschien belangrijker nog, waarom doe ik dit?

Ik ben Floor Coster, 31 jaar en woon sinds mijn achttiende in Amsterdam. Ik heb lange periodes gekend van wisselende ups en downs. Ondanks mijn ambities hield geen van mijn ondernemingen stand en ook op mijn relaties was ik snel uitgekeken. Nadat mijn zoveelste project was mislukt, besloot ik het roer om te gooien. In plaats van het streven naar een succesvolle carrière, kreeg juist het werken aan mezelf prioriteit. En in plaats te focussen op de buitenwereld, werd het tijd om eens eerlijk naar – en in – mezelf te gaan kijken.

Mind

In eerste instantie heb ik een coach in de arm genomen. Zij liet mij inzien dat alles in ons leven gecontroleerd wordt door ons brein. Wat nou als je zélf deze controle terugpakt? Als je op de juiste manier mee leert varen op je gedachten en emoties, ben je instaat veel mooie dingen te bereiken. Mediteren bleek de beste manier om dit te trainen. Ik werd er rustiger door en merkte al snel dat mijn relativeringsvermogen toenam. 

Body

Al snel ging ik me ook meer verdiepen in voeding. Bij mij als levensgenieter heeft eten altijd een belangrijke rol gespeeld. Vele diëten verder, besloot ik me te richten op mijn gezondheid van binnen in plaats van alleen maar te willen afvallen. Tegenwoordig eet ik zoveel mogelijk vegan en hou ik goed in de gaten of ik alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijg.

En nu is mijn droom uitgekomen een webshop met alle producten die ik graag zelf gebruik.

Ik help je graag om zowel fysiek als mentaal gezond te worden en te blijven door middel van gezonde recepten op mijn blog maar bijvoorbeeld ook de superfood blends in mijn webshop.

Follow me on Instagram

Ik help je graag om zowel fysiek als mentaal gezond te worden en te blijven door middel van gezonde recepten op mijn blog maar ook met behulp mijn favoriete producten die te vinden zijn in mijn webshop.

Geen afbeeldingen gevonden!
Probeer een andere hashtag of gebruikersnaam
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop