Selecteer een pagina

Fatburners, hoe werkt dat eigenlijk?

Fatburners zijn er in veel verschillende soorten. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor een variatie aan voedingssupplementen, die je kunt gebruiken als je aan het afvallen bent. Over fatburners wordt echt van alles beweerd. Daarom leggen wij graag uit wat een fatburner doet en zetten we 6 feiten over onze fatburners voor je op een rij.

Alle feiten over fatburners op een rij

 1. Fatburners werken alleen als je daarnaast gezond eet.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: gezond eten en drinken is de basis. Fatburners zijn een aanvulling en kun je niet zien als een vervanging. Dus als je wilt afvallen, zit er niets anders op dan gezonde keuzes maken in de supermarkt. En dat valt niet mee, want juist daar word je (zelfs onbewust) verleid om ongezonde keuzes te maken. Tip: focus je op de gezonde producten en sla de gangpaden met ongezonde producten over. Je kunt het!

 1. Een fatburner kan ondersteunen bij het afvallen.

Naast een gezond voedingspatroon kan een fatburner het afvallen ondersteunen. De vitamines die erin zitten, zoals vitamine B12, ondersteunen je energiestofwisseling. Dit wordt ook wel het metabolisme genoemd en is het proces van aanvoer van bouwstoffen en afvoer van afvalstoffen met als doel het produceren van energie. Vitamines en mineralen helpen om energie vrij te maken. Een snelle stofwisseling zorgt ook dat er veel energie en dus vet wordt verbrandt.

 1. Fatburners bevatten verschillende soorten vitamines. 

Dit geldt zeker voor onze SUPP24 Fatburner. Deze bevat namelijk verschillende vitamines, die de energiestofwisseling bevorderen (vitamine B6, B8, B12 en C), het immuunsysteem ondersteunen (vitamine B6, B12 en C) en bijdragen aan extra energie bij vermoeidheid (vitamine B6, B12 en C). Het is niet altijd zo dat er veel vitamines in een fatburner voorkomen. Let daarom goed op de samenstelling van een fatburner.

 1. Een fatburner bevat naast vitamines (vaak) ook andere stoffen.

Naast de vitamines B6, B8, B12 en C bevatten de fatburners van SUPP24 ook L-carnitine, taurine, BCAA, cafeïne, guarana zaadextract en groene thee-extract. Deze stoffen zijn veilig te gebruiken.

 1. Een fatburner zorgt mede voor een goede weerstand.

De weerstand is ons afweersysteem en beschermt ons tegen ziekteverwekkers. Daarom is het belangrijk om de weerstand op peil te houden. Dat doe je onder andere door voldoende weerstandsvitamines binnen te krijgen. Onze SUPP24 Fatburner bevat vitamine B6, B12 en C, die mede voor een goede weerstand zorgen en een positieve invloed hebben op het immuunsysteem.

 1. Een fatburner kan helpen bij vermoeidheid.

Onze SUPP24 Fatburner bevat de vitamines B6, B12 en C. Deze hebben een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Cafeïne, guarana en taurine houden je alert.

Wat zit er in onze SUPP24 Fatburner?

Om de energiestofwisseling te bevorderen, vermoeidheid te ondersteunen en energie vrij te maken uit voeding, zijn de vitamines B6, B8 en B12 toegevoegd. Vitamine B6, B12 en C ondersteunen de afweer van het lichaam. Naast de verschillende vitamines zitten er ook andere stoffen in de Fatburners, zoals cafeïne , L-carnitine, taurine, guarana, groene thee-extract en vegan BCAA.

Waar is de Fatburner shot goed voor?

Deze zeer krachtige formule bevat vitamine B6 en B12 die de energiestofwisseling bevorderen, ondersteunen bij vermoeidheid en de natuurlijke energie in het lichaam activeren.
SUPP24 Fatburner shot zorgt o.a. voor:

 • Stofwisseling: bevordert de energiestofwisseling (vitamine B6, B8, B12 en C)
 • Immuunsysteem: zorgt mede voor een goede weerstand (vitamine B6 en C)
 • Anti-oxidatieve werking: beschermt de cellen (vitamine C)

Inname van de shots

Begin je dag goed! Neem iedere ochtend 1 shot tijdens het ontbijt. Zo heeft de fatburner de hele dag tijd om door te werken en beïnvloedt het supplement je slaap niet. Je kunt de fatburner ook gebruiken als lichte pre-workout: 20-15 min voor de workout/training.

Kies jouw fatburner pakket

Het is vaak frustrerend wanneer je geen resultaat boekt, maar op lange termijn is er veel meer haalbaar dan je denkt. We hebben daarom 3 verschillende kuur pakketten ontwikkeld. Kies uit de volgende pakketten die passen bij jouw doelstelling.

Quick energy: 24 dagen kuur – 1 shot per dag. Deze kuur geeft je een korte boost, voor wanneer je toe bent aan extra energie en de energiestofwisseling wilt bevorderen.

Burn it: 36 dagen kuur – 1 shot per dag. Iedere dag, een maand lang één shot per dag voor een burning effect! De krachtige formule bevordert de energiestofwisseling en activeert de natuurlijke energie in het lichaam.

On fire: 60 dagen kuur – 1 shot per dag. Wil je voor ultiem resultaat gaan en je lichaam een handje helpen tijdens jouw workouts en aanpassingen in je voeding? Kies dan voor de on fire kuur. Boost je stofwisseling, immuunsysteem en laat de anti-oxidanten hun werk doen!

Werkt een fatburner shot echt?

Let op: Fatburners zijn geen magische pillen of poeders, waarmee je binnen een week tijd vele kilo’s van zult afvallen. Het gaat犀利士 allemaal om jouw dagelijkse voeding én training. Dit fatburner shot is een steuntje in de rug!

Welke fatburner is het beste?

Er zijn verschillende soorten fatburners op de markt. Zoals fatburners zonder cafeïne, fatburners met cafeïne, fatburners voor vrouwen.. noem maar op. Door het grote aanbod, kan het lastig zijn om de juiste fatburner te kiezen. Welke fatburner je ook kiest, zorg er altijd voor dat je een veilige fatburner gebruikt zonder gevaarlijke stoffen. De fatburner van SUPP24 bevat o.a. natuurlijke plantenextracten en aminozuren, daarnaast bevat de shot een veilige dosis cafeïne van 150 mg (dat is net zo veel als in een flinke mok koffie) en een aantal effectieve B-vitamines.

Ga voor het beste effect met deze tips

Een fatburner helpt je op weg en geeft je extra energie, naast  je dagelijkse voeding. Naast het gebruik zijn er nog vele andere manieren die je kunt combineren om meer vet te verbranden. We geven je daarom wat extra tips mee voor het optimale resultaat:

 • Laat junkfood links liggen en eet gezond! Gezonde voeding heeft het meeste effect in combinatie met beweging. Heb je hulp nodig bij gezonde voeding? Bekijk dan vooral de SUPP24 blog met vele voedingstips en recepten.
 • Zorg ervoor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Terwijl je vet verbrandt, wil je er juist voor zorgen dat je geen spiermassa verliest. Als je niet genoeg eiwitten binnenkrijgt, zal je lichaam de spieren gaan opeten om je van energie te voorzien. Door voldoende eiwitten binnen te krijgen, behoud je jouw spieren.
 • Drink voldoende om jouw metabolisme op gang te houden. Verhoogd vochtverlies door zweet kan uitdroging veroorzaken, je metabolisme vertragen en je vermoeid laten voelen. Om dit tegen te gaan, is het van belang ervoor te zorgen dat je tijdens de training en gedurende de dag genoeg water drinkt. De gemiddelde aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1,5 tot 2 liter. Kies bij voorkeur voor water of (kruiden)thee zonder suiker.
 • Slaap, slaap en nog eens slaap. Minder slaap leidt tot vermoeidheid en dat zorgt ervoor dat je sneller voor slechte voedingskeuzes kiest. Als je moe bent kies je sneller voor ongezonde producten. Slaap is ook belangrijk om te herstellen na het trainen.

Klaar voor de nieuwe versie van jezelf?! Start vandaag nog met jouw nieuwe levensstijl. Bestel dan hier je fatburners!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop