Selecteer een pagina

Krachtvasten, de gloednieuwe variant op Sportvasten.

Wist je al dat er een variatie is op Sportvasten, speciaal ontwikkeld voor krachtsporters? Ja, je leest het goed. Dit is een gloednieuwe variant op Sportvasten waarbij je kunt blijven trainen. Net even iets anders. Lees hier hoe het in zijn werk gaat…日本藤素 strong>

Krachtvasten is een variatie op Sportvasten. Door de krachtduurtraining tijdens de 10-daagse kuur worden er hormonen geactiveerd die de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen).  Dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat dat te vergelijken is met het ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’ bij bodybuilding. Maar dan voor 10 dagen.

Voor wie geschikt?

Krachtvasten is alleen voor mensen die al ervaren zijn in krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Deze kuur wordt vaak als zwaarder ervaren dan Sportvasten. 

Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig.

Krachtvasten is er vooral voor sporters die geen spiervolume en kracht willen verliezen maar wel zoveel mogelijk vet willen verliezen en spiermassa willen opbouwen.

Hoe werkt het?

Krachtvasten is een 10-daagse kuur waarbij je elke dag krachtduurtraining uitvoert aan de hand van een trainingssplit en/of body pump lesjes. Daarnaast doe je cardio in de vetverbrandingszone op een relatief lage intensiteit. 

En last but not least krijg je uiteraard een volledig voedingsschema voor 10 dagen, waarin je afbouwt 3 dagen afbouwt – 3 dagen richting een vast gaat waarin je wel nog eiwitten binnen krijgt en 4 opbouwdagen. Ook ontvang je alle benodigde supplementen. 

Voor goede resultaten is het de bedoeling dat je na de kuur zeker 2 weken je aan het voedingsplan houdt en je krachttraining blijft opbouwen. 

Doe de 10-daagse Krachtvastenkuur, inclusief persoonlijke begeleiding voor € 249,-

  • Supplementen pakket voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen. 
  • Uitgebreid voedingsschema voor de afbouw- en opbouwdagen
  • Boodschappenlijst
  • Uitleg en persoonlijke begeleiding van gecertificeerde Coach

Overleg gerust even met onze coach Floor Coster welke variant beter geschikt is voor je: Sportvasten of Krachtvasten.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop