Selecteer een pagina

Kristallen

We weten dat alles in deze wereld, wetenschappelijk gezien, een vibratie is. Dus je hart trilt, je geest trilt, je organen trillen. Het is een symfonie van trillingen. En misschien heb je een aantal gedachten die niet kloppen, die niet helemaal op één lijn liggen. Het is bijna alsof je een nummer speelt met een paar vals noten, maar het lijkt normaal voor je omdat je het nummer zo keer op keer hebt afgespeeld.

Dus als je een kristal brengt, heeft een kristal een zeer constante trilling. De consistente trillingen zijn in staat om je eigen trillingen aan te passen die mogelijk niet synchroon lopen. Zolang je bereid bent de energie van die kristallen te accepteren, komt je ‘soul’ er heel snel op af.

Kristallen versterken en verhogen energietrillingen, of dit nu voor jou, je ruimte, je huis of zelfs je huisdier is. Ze kunnen ons meer bewust maken van onze eigen energie en een helpende hand bieden om ons aanwezig en in het moment te houden. Misschien is dit in dit manische digitale tijdperk waar écht overal afleiding is, de reden waarom kristallen juist de laatste tijd meer ter spraken komen. Ze helpen ons te ondersteunen wanneer we geblokkeerd zijn, gebrek aan energie hebben, ons traag voelen of gekalmeerd moeten worden.

Er zijn aanwijzingen dat kristallen al ongeveer 6000 jaar bij genezing werden gebruikt, die teruggaan tot de Sumeriërs en de oude Egyptenaren. Tegenwoordig heeft het gebruik van kristalgenezing meer betrekking op het boeddhisme en hindoeïsme die gebruik maken van onze ‘chakra’s’ (de energiecentra in ons lichaam). Hoe dan ook, alle verschillende praktijken met betrekking tot kristalgenezing kennen verschillende eigenschappen toe aan verschillende soorten kristallen. Het effect van elk kristal verandert niet alleen met zijn type, maar ook met zijn vorm en hoe het is geactiveerd en gereinigd.

De meest voorkomende kristallen:

Amethyst: ontwikkelt intuïtie en spiritueel bewustzijn. Kan worden gebruikt bij bemiddeling en helpt bij kalmte en kalmte. Verlicht hoofdpijn.

Carnelian: verbetert de creativiteit en verbinding met ervaringen uit het verleden. Bevordert de spijsvertering.

Citrine: een kristal voor overvloed. Deze steen nodigt uit tot succes en geld en verhoogt het gevoel van eigenwaarde. Goed voor hart, nieren, lever en spieren.

Clear Quartz: een helende steen. U kunt deze steen programmeren om te gebruiken zoals u hem nodig heeft.

Granet: een steen voor gezondheid en creativiteit. Helpt nachtmerries te voorkomen.

Hematite: een steen voor bescherming en aarding. Dit kristal sluit je aura om negatieve energie buiten te houden.

Jade: Dit kristal is geweldig voor ambitie en zorgt ervoor dat je naar je doel blijft werken. Het is ook nuttig voor een lang leven.

Lapis Lazuli: een steen die de focus bevordert, het denken versterkt, helpt bij meditaties en verdriet verlicht. Ook goed voor keelpijn en koorts.

Malachite: laat opgeslagen emoties los en laat je naar binnen kijken. Deze steen is nuttig bij het helpen bij en verlichten van psychische aandoeningen.

Moonstone: kalmeert de emoties en het spijsverteringsstelsel. Moedigt vrede en harmonie aan.

Obsidian: een beschermingssteen.

Opal: Een steen van versterking die ervaringen en creativiteit kan versterken. Opalen helpen ook om stemmingswisselingen in evenwicht te brengen.

Pyrite: een steen van verdediging en bescherming.

Rose Quartz: het liefdeskristal; romantisch, familiaal en vriendschap. Deze steen is verzorgende, troostende en helpt woede te verdrijven.

Smoky Quartz: een beschermingssteen die het overlevingsinstinct stimuleert en de focus verbetert.

Tiger’s Eye: een steen van stabiliteit die persoonlijke kracht en integriteit verhoogt.

Turquoise: Een steen van genezing die beschermt tegen ziekten en milieuverontreiniging

Hoe je jouw kristal kiest

De eerste stap bij het kiezen van je kristal is om erachter te komen wat je ervan wilt krijgen. Wil je een lichamelijke of emotionele aandoening verlichten? Zonder dat je al te “hippie – dippy” wordt, voel je soms een zekere aantrekkingskracht of verbinding met een bepaald kristal, en in dit geval is het het kristal dat jou misschien heeft gekozen. Een redelijk veilige keuze van kristal is kwarts, dus als je het niet zeker weet, is dit een goede optie. Wanneer je, je steen hebt gekozen, moet je nu het type vorm kiezen:

Brok: Brokvormige kristallen hebben meestal geen opvallende facetten. Deze zijn goed voor het reinigen van de atmosfeer.

Cut: een kristal gevormd om meer licht op te vangen, waardoor de energie van het kristal wordt versterkt.

Tumbled: deze kristallen zijn glad, rond, glanzend en voelen comfortabel aan in uw hand.

Wand: Deze kristallen hebben een scherpe punt aan één uiteinde en worden gebruikt om energieën in een specifieke richting te richten.

Hoe je, je kristal reinigt

Kristallen reinigen nadat je ze hebt gekocht, is wat ze echt van jou maakt! Er zijn verschillende manieren om kristallen te zuiveren, de meest voorkomende hiervan is door ze in zout water te laten weken of ze onder stromend water te houden. Daarna kan je de kristal ‘activeren’ door het te programmeren met uw specifieke behoeften of bedoelingen. Dit kan zo simpel zijn als het in je hand houden en een intentie voor jezelf instellen. Om het altijd bij je te hebben, maak je het vast aan een ketting en maak je een ketting, draag het in je zak of tas, of plaats het gewoon ergens in je slaapkamer.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop