Selecteer een pagina

Skin Collagen

Hét natuurlijke alternatief voor als (nog) niet aan fillers of botox wilt b犀利士5mg eginnen. Dit beautydrankje gaat je helpen naar een mooie huid, haar en nagels! 

Elke vrouw en ook steeds meer mannen zijn vrijwel elke dag bezig met haar uiterlijk. Van dure crèmes, botox, fillers, tot facelifts. Tegenwoordig kan het allemaal, ook al vanaf een vrij jonge leeftijd. Maar wat als het ook anders kan? Op natuurlijke wijze, op feiten, onderzoek en ervaringen gebaseerd. Als jij jouw beautyroutine een echte upgrade wilt geven dan is de collageen kuur van Skin Collagen iets voor jou. 

Wat is en doet collageen?

Viscollageen van Skin Collagen is een Type 1 collageen. Het is identiek aan het collageen welke in onze botten en huid gevonden wordt en wordt daarom veel ingezet in collageensupplementen. 

Collageen heeft vele esthetische voordelen maar is ook goed voor andere processen in je lichaam: Vermindert rimpels, cellulite en striae. Geeft haar en nagels een boost. Versterkt kraakbeen, gewrichten en botten. Collageen verbeterd daarnaast ook de darmflora, waardoor ook huidproblemen als rosacea, psoriasis en bijvoorbeeld acne kunnen verbeteren.

Helaas breekt iedereen zijn/haar collageen vanaf het 25e levensjaar af. Sterker nog, het neemt elk jaar met 1-2% af. Dit uit zich in fijne lijntjes, rimpeltjes, dehydratatie en volumeverlies van de huid. In de zomer is het zelfs zo dat je extra collageen afbreekt door zonstraling. Dit heeft te maken met UVA en UVB. Hier staat A voor aging, je huid veroudert dus sneller door stralen. B staat voor burn. Door UVB verbrandt de huid sneller maar beide zorgen er dus voor dat je collageen sneller afbreekt.

Het innemen van een collageensupplement kan dus voor huid, haar en nagels echt verschil maken. Het is namelijk zo dat collageen in een crème niet goed doordringt in de diepere lagen van de huid. Dit heeft te maken met de grootte van de moleculen. Vloeibare supplementen worden veel beter opgenomen en komen daar waar het moet zijn.

Onderzoek naar Skin Collagen van SUPP24

Er is door een onafhankelijke partij nooit wetenschappelijk bewezen dat collageen werkt. Er is wel veel medisch en klinisch onderzoek naar gedaan. Ondanks dat wetenschappelijk bewijs achterblijft geloven wij tóch in dit beautydrankje. Ja, en dat klinkt waarschijnlijk hetzelfde als ”Wij van X, verkopen X”. Omdat wij eerlijk en transparant willen zijn, krijgen we dit vaak ook van onze klanten terug. De reviews en ervaringen liegen er niet om. We krijgen van onze huidige klanten uit alle reviews en 4,8 op 5 sterren rating. En ook het feit dat Skin Collagen bij meer dan 100+ beautysalons en klinieken door Nederland en België wordt geadviseerd, zo ook bij ons, zegt natuurlijk wel wat over de werking van het product.  

Juist omdat er meer onderzoek en bewijs nodig is, heeft SUPP24 een onderzoek opgezet met 60 vrouwen in de leeftijd van 25 – 65+ jaar uit de omgeving Amsterdam. Waarbij ze werkte met een 0 meting, 30 dagen meting, een 60 dagen meting en de 96 dagen meting. Deze huidmetingen werden altijd uitgevoerd in dezelfde ruimte, met dezelfde meetapparatuur (OBSERV 520) en we vroegen de dames bij elke meting een formulier in te vullen. Niemand veranderde iets aan zijn/haar leefstijl. Uit dit interne onderzoek kwamen de volgende resultaten: 

 

84% van de dames waren zeer tevreden over het resultaat. Daarvan zou 91% Skin Collagen aanraden

80% zag na 21 dagen al resultaat 

Behaalde resultaten kunnen natuurlijk altijd per persoon verschillen en dit heeft alles te maken met leefstijl en leeftijd en duur van het gebruik van Skin Collagen. Bij een ongezonde levensstijl is er kans dat het resultaat langer uitblijft. Je moet er ook zelf energie in steken. 

Wat maakt Skin Collagen dan zo bijzonder? 

 • Skin Collagen gebruik je in een kuurvorm van 60 dagen. Na 60 dagen dien je het collageenniveau te onderhouden met 3-6 flesjes per week voor 4 maanden. Stop je daarna? Dan neemt het collageenniveau geleidelijk weer af. 
 • Dit supplement is al helemaal kant en klaar en hoef je dus niet meer te mengen met water. Handig voor onderweg en geen gedoe met potjes en pilletjes!
 • Skin Collagen bevat 10 gram gehydrolyseerd, ASC gecertificeerd marine collageen. Dit is de hoogst mogelijke dosering. Een van de belangrijkste factoren van marine collageen is dat het een superieure absorptie en biologische beschikbaarheid heeft. Het wordt tot 1,5 keer efficiënter geabsorbeerd dan andere soorten collageen.
 • Bevat naast marine collageen 100 gram vegan hyaluronzuur, 12 vitamines (A,B,C,D,E & K) en 3 mineralen (Zink, Magnesium, Selenium) die elkaar in de kuur ondersteunen en versterken. Het is daardoor ook voordeliger doordat je geen extra vitamines en mineralen los hoeft te gebruiken.  
 • Suiker, gluten en lactosevrij en geschikt voor pescotariërs. 
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop